Clean the pink salmon from scales and cut out the gills. Using a cut along the ridge, remove it and small bones, wash the carcass, rub with spices and leave to marinate for 30 minutes. Peel and wash the potatoes.
Очистите горбушу от чешуи, вырежьте жабры. С помощью надреза вдоль хребта, удалите его и мелкие кости, тушку помойте, натрите специями и оставьте мариноваться на 30 минут. Картофель очистите и помойте.
Place the marinated fish carcass in a baking dish, belly side down, and brush it with mayonnaise.
В форму для запекания уложите замаринованную тушу рыбы, брюхом вниз и смажьте ее майонезом.
Cut the peeled potatoes into small slices, add curry, mayonnaise, salt, pepper and mix well. Place the potatoes around the fish.
Очищенный картофель нарежьте на небольшие дольки, добавьте карри, майонез, соль, перец и хорошо перемешайте. Выложите картофель вокруг рыбы.
Bake the dish in the oven at 170 degrees for 40-50 minutes until cooked. Serve the dish hot, with lemon, sprinkled with fresh herbs.
Запекайте блюдо в духовке, при температуре 170 градусов, в течение 40-50 минут до готовности. Подайте блюдо горячим, с лимоном, посыпав свежей зеленью.
Prepare this dish in portions by baking pink salmon fillets in cream in a foil boat. Add a variety of vegetables.
Приготовьте это блюдо порционно, запекая филе горбуши в сливках, в лодочке из фольги. Добавляйте разнообразные овощи.