Rinse the turkey meat, put it in a saucepan and cook the broth over medium heat. Peel and wash onions, potatoes and carrots. Cut the potatoes into small cubes, chop the onion, and grate the carrots on a medium grater.
Мясо индейки промойте, положите в кастрюлю и сварите на среднем огне бульон. Лук, картофель и морковь очистите и помойте. Нарежьте картофель небольшими кубиками, лук измельчите, а морковь натрите на средней терке.
Remove the meat from the prepared broth, separate the meat from the bone and cut into pieces. Strain the broth.
Выньте мясо из готового бульона, отделите мясо от кости и нарежьте на кусочки. Бульон процедите.
Fry onions and carrots in a frying pan with vegetable oil. Add the potatoes to the broth, bring to a boil and reduce the heat slightly, cook for 5 minutes, then add the pasta and cook until half cooked.
Лук и морковь обжарьте на сковороде с растительным маслом. Картофель добавьте в бульон, доведите до кипения и немного убавьте огонь, варите в течение 5 минут, затем добавьте макароны и варите до их полуготовности.
When the pasta is almost ready, add the roasted vegetables and cook until tender for another 15 minutes. Serve the soup hot in deep bowls, sprinkled with fresh herbs.
Когда макароны будут почти готовы, добавьте обжаренные овощи и варите до готовности еще в течение 15 минут. Подайте суп горячим в глубоких тарелках, посыпав свежей зеленью.
Homemade noodles will give the soup a special taste.
Особый вкус супу придаст лапша домашнего приготовления.