Melt the butter.
Растопите сливочное масло.
Pour melted butter into a blender bowl, add sugar, break eggs into them. Punch until smooth. Add flour little by little. Add baking powder and milk. Mix to form a smooth dough.
В чашу блендера влейте растопленное масло, всыпьте сахар, разбейте к ним яйца. Пробейте до однородности. Понемногу добавляйте муку. Всыпьте разрыхлитель, влейте молоко. Смешайте, чтобы получилось однородное тесто.
Grease a baking dish with vegetable oil. Pour in the dough. Preheat the oven to 200 ºС and bake the pie. When the dough is baked, brush the pie with jam or preserves.
Смажьте форму для выпекания растительным маслом. Влейте тесто. Разогрейте духовку до 200 ºС, поставьте выпекаться пирог. Когда тесто пропечется, смажьте пирог джемом или вареньем.
Serve the pie chilled with tea or coffee.
Подавайте пирог охлажденным к чаю или кофе.