Wash the peas, pre-soak for 120-180 minutes. Cut the ribs. Peel the potatoes, rinse, cut into cubes. Peel the onion and chop it. Wash the carrots, peel them, grate them on a medium grater. Peel the garlic, chop it with a knife or under a press.
Промойте горох, предварительно замочите в течение 120-180 минут. Разрежьте ребра. Очистите картофель, промойте, нарежьте кубиками. Лук очистите, измельчите. Морковь вымойте, очистите, натрите на среднюю терку. Чеснок очистите, измельчите ножом или под прессом.
Pour hot water into the multicooker bowl. Place potatoes, smoked meats, carrots, onions, add garlic.
В чашу мультиварки влейте горячую воду. Выложите картофель, копчености, морковь, лук, всыпьте чеснок.
Turn on the “Soup” mode, the timer is for 60 minutes. In 10-15 minutes, add spices, salt, pepper, herbs as desired.
Включите режим «Суп», таймер – на 60 минут. За 10-15 минут всыпьте специи, соль, перец, зелень по желанию.
Serve the soup hot with fresh pampushkas or dark bread.
Подавайте суп горячим к свежим пампушкам или темному хлебу.