Remove feathers from the wings, wash them and cut them at the joint. Peel the carrots and onions, wash them, and drain the liquid from the peas.
Крылышки зачистите от перьев, помойте и разрежьте по суставу. Морковь и лук почистите, помойте, с горошка слейте жидкость.
Boil water in a saucepan, put the wings in it and cook the broth.
В кастрюле закипятите воду, положите в нее крылышки и сварите бульон.
While the broth is cooking, cut the onion into small cubes, grate the carrots on a medium grater, and cut the mushrooms into thin slices.
Пока варится бульон, нарежьте лук мелкими кубиками, морковь натрите на средней терке, грибы нарежьте тонкими дольками.
In a frying pan in vegetable oil, fry the onions and carrots until soft, then add the mushrooms and fry until golden brown.
В сковороде на растительном масле обжарьте лук и морковь до мягкости, затем добавьте грибы и обжарьте до золотистого цвета.
Transfer the roast to the rich broth and add the peas, bring to a boil, reduce the heat and cook for 10-5 minutes until tender. Serve the soup in portioned bowls, sprinkled with fresh herbs.
В наваристый бульон переложите зажарку и добавьте горошек, доведите до кипения, убавьте огонь и варите 10-5 минут до готовности. Подайте суп в порционных тарелках, посыпав свежей зеленью.
Substitute smoked chicken for fresh chicken and you'll have a great rich soup with a smoky flavor.
Замените свежее мясо курицы копченым, и тогда у вас получится отличный жирный суп с копченым ароматом.