Wash and chop the greens.
Зелень помойте и измельчите.
Beat the eggs until the whites and yolks are thoroughly mixed, add salt and pepper. Separately, fry the minced meat, seasoning it with a little spice.
Взбейте яйца до тех пор, пока белок полостью не перемешаются с желтком, посолите и поперчите. Отдельно обжарьте фарш, приправив его немного специями.
Pour the beaten eggs into a preheated frying pan with vegetable oil and fry over medium heat for 2-3 minutes, then turn the egg pancake over to the other side and place the fried minced meat in half, cover with the other half of the egg pancake. Fry for about 5 minutes with the lid closed until done. Serve hot, sprinkled with chopped herbs.
Вылейте взбитые яйца в разогретую сковороду с растительным маслом, и обжарьте на среде огне в течение 2-3 минут, затем переверните на другую сторону яичный блин и на половину уложите обжаренный фарш, накройте второй половиной яичного блина. Обжаривайте около 5 минут од закрытой крышкой до готовности. Подавайте горячим, посыпав измельченной зеленью.
Add finely chopped mushrooms and grated cheese to the minced meat.
Добавьте к фаршу мелко нарезанные грибы и тертый сыр.