Soak the peas in water for 120-160 minutes. Peel potatoes, carrots, onions. Wash the potatoes, cut into cubes. Grate the carrots using a coarse or medium grater. Chop the onion. Cut the ribs into pieces.
Горох замочите в воде в течение 120-160 минут. Картофель, морковь, лук очистите. Картофель промойте, нарежьте кубиками. Морковь натрите на крупную или среднюю терку. Лук измельчите. Ребра разрежьте на кусочки.
Heat a frying pan, add vegetable oil, fry the ribs on both sides.
Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло, обжарьте ребрышки с обеих сторон.
Place the ribs, potatoes, carrots, and onions in the pressure cooker. Pour in water, salt, pepper, add your favorite spices. Close the pressure cooker and cook for 25-30 minutes.
Выложите ребра, картофель, морковь, лук в скороварку. Влейте воду, посолите, поперчите, всыпьте любимые специи. Закройте скороварку, готовьте в течение 25-30 минут.
Leave the soup to steep before serving. Serve hot, sprinkle with fresh herbs. To go with pea soup, buy or bake puffed donuts with seeds.
Перед подачей оставьте супчик настояться. Подавайте горячим, посыпьте свежей зеленью. К гороховому супу купите или испеките воздушные пампушки с семечками.