Wash the apples and cut into small cubes.
Помойте яблоки, нарежьте небольшими кубиками.
Break the eggs into a deep bowl, add sugar, beat everything with a mixer or by hand until foamy. Add flour, baking powder, cinnamon. Gently knead the dough.
В глубокую миску разбейте яйца, всыпьте сахар, миксером или вручную взбейте все до пены. Всыпьте муку, разрыхлитель, корицу. Аккуратно замесите тесто.
Grease a baking dish with vegetable or butter. Pour the dough, add chopped apples. Preheat the oven to 180ºC. Place the pan with the dough to bake for 30-35 minutes.
Форму для запекания смажьте растительным или сливочным маслом. Вылейте тесто, всыпьте нарезанные яблоки. Разогрейте духовку до 180 ºС. Поставьте форму с тестом выпекаться в течение 30-35 минут.
Serve the pie with hot drinks. Cut, place on individual saucers, sprinkle with powdered sugar and cinnamon.
Подавайте пирог к горячим напиткам. Разрежьте, выложите на индивидуальные блюдца, посыпьте сахарной пудрой и корицей.