Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the brine in advance. Dissolve the salt in boiling water, let it dissolve and cool.
Приготовьте заранее рассол. Соль растворите в кипятке, дайте ей растворится и остудите.
Rinse the beans under cold water. Cut the beans into 2-3 cm pieces. Remove the hard string fibers from the beans and cut off the tails.
Фасоль промойте под холодной водой. Стручковую нарежьте на кусочки по 2-3 см. Снимите с фасоли жесткие нитяные волоконца и отрежьте хвостики.
Boil water in a large saucepan. Drop the prepared beans into boiling water in small batches. Let it boil for 3-5 minutes, drain in a colander. Blanch all the beans in this manner.
Вскипятите воду в большой кастрюле. Опускайте подготовленную фасоль в кипящую воду небольшими партиями. Дайте прокипеть 3-5 минут, откиньте на дуршлаг. Бланшируйте таким образом всю фасоль.
Let the water drain from the beans completely and cool.
Дайте стечь воде с фасоли полностью, остудите.
While the beans are cooling, prepare the seasoning. Grind the tomatoes, garlic and peppers in a meat grinder. Add salt. The recipe indicates the approximate amount of salt. YOU can add more or less to suit your taste.
Пока фасоль остывает, приготовьте приправу. Прокрутите на мясорубке помидоры, чеснок и перец. Добавьте соль. В рецепте указано примерное количество соли. ВЫ можете добавить больше, или меньше, по вашему вкусу.
Place the cooled beans in a fermentation container in layers. Spread a 2-3 cm layer of beans, add seasonings on top. Continue adding until all the beans and seasoning are gone. Leave the top layer with beans.
Выложите остывшую фасоль в емкость для квашения послойно. Разложите слой фасоли в 2-3 см, сверху добавьте приправы. Продолжайте выкладывать пока вся фасоль и приправа не закончатся. Верхний слой оставьте с фасолью.
Tamp down the beans. Pour brine on top; it should completely cover the vegetables. Cover the container with a plate or any other device for pressing. Place a weight on top.
Утрамбуйте фасоль. Сверху залейте рассолом, он должен полностью покрыть овощи. Закрываем емкость тарелкой, или любым другим приспособлением для гнета. Сверху поставьте груз.
Turshi will be ready in 3-5 days. Place the snack in the refrigerator or put it in jars for the winter.
Турши будут готовы через 3-5 дней. Поставьте закуску в холодильник или закатайте в банки на зиму.