To begin with, if the shrimp are frozen, then leave them to defrost overnight and only the next day drain the water and start cooking them. First cut the bread into even slices, then into cubes. They should be as identical as possible. Also boil the eggs in advance. Cut the cheese into thin and neat slices.
Для начала, если креветки замороженные, то поставьте их на ночь размораживаться и только на следующий день слейте воду и начинайте их готовить. Хлеб нарежьте вначале на ровные пластинки, затем на кубики. Они должны быть максимально одинаковыми. Также заранее отварите яйца. Сыр нарежьте тонкими и аккуратными пластинками.
Prepare the shrimp marinade and dressing. First of all, remove the yolk from the boiled eggs; they will be needed for the dressing. Add crushed lemon, garlic, Worstor sauce, sugar, balsamic vinegar, salt and pepper. Beat everything with a blender until smooth.
Приготовьте маринад для креветок и заправку. Прежде всего, из вареных яиц извлеките желток, они понадобятся для заправки. Добавьте измельченный лимон, чеснок, вусторский соус, сахар, бальзамический уксус, соль и перец. Взбейте все блендером до однородной консистенции.
For the marinade, mix lemon, balsamic vinegar, olive oil, pepper and salt. Pour the marinade into the shrimp and let them marinate for 10 minutes, stirring occasionally. Next, fry the shrimp in a frying pan over medium heat until cooked through, about 5 minutes.
Для маринада смешайте лимон, бальзамический уксус, оливковое масло, перец и соль. Вылейте маринад в креветки, дайте им 10 минут замариноваться, периодически перемешивая. Далее жарьте креветки на сковородке на среднем огне до готовности около 5 минут.
Fry the finished bread squares in a frying pan in olive oil and garlic, then dry them in the oven until crisp. Prepare a serving plate. Layer all the ingredients, repeating the process until you run out of ingredients, collecting the salad in a mound. Top the salad with dressing and sprinkle thin slices of cheese on top.
Готовые хлебные квадратики обжарьте на сковородке на оливковом масле с чесноком, далее просушите их в духовке до хруста. Подготовьте тарелку для подачи. Выложите все ингредиенты слоями, повторяя процесс до тех пор, пока продукты не закончатся, собирая салат горкой. Сверху полейте салат заправкой и посыпьте сверху тонкими ломтиками сыра.
To effectively serve this salad, use square or round serving plates. The dish will look more aesthetically pleasing in them. If desired, pour remaining salad dressing into a gravy boat.
Чтобы эффектно подать этот салат, возьмите порционные квадратные или круглые тарелки. Блюдо будет выглядеть в них более эстетично. По желанию перелейте оставшийся соус для салата в соусницу.