List all products according to the list of ingredients. Rinse the rice thoroughly. Wash and peel the avocado. Cover the mat with cling film. Prepare the utensils you will use.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Рис промойте тщательно. Промойте и очистите авокадо от кожуры. Циновку застелите пищевой пленкой. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Fill the rice with water in the next
Рис залейте водой в следующей
While the rice is cooking, cut the avocado into long strips.
Пока рис готовиться, нарежьте авокадо длинной соломкой.
Cut the salmon into long pieces.
Нарежьте лосось длинными кусочками.
When the rice has cooled, lay a special rug (mat). Place the nori sheet with the rough side facing you. Place a bowl of water nearby and, each time, dip your hands in it, spread the rice in a thin layer, otherwise you will not notice the taste of the filling as there will be a lot of rice. Turn over the nori sheet and add cream cheese and avocado to it. Tuck the mat and form into a roll. Top with sliced salmon.
Когда рис остыл, постелите специальный коврик (циновка). Положите лист нори к себе шершавой стороной. Рядом поставьте посудину с водой и, каждый раз обмакивайте в нее руки, разложите тонким слоем рис, в противном случае, вы не заметите вкуса начинки так как риса будет много. Переверните лист нори, добавьте на него сливочный сыр и авокадо. Подверните циновку и сформируйте ролл. Сверху выложите нарезанный лосось.
Cut the rolls with a sharp knife, previously soaked in water. And serve it to the table!
Нарежьте роллы острым ножом, предварительно смоченным в воде. И подаем к столу!
Serve the rolls with ginger and soy sauce.
Подайте роллы с имбирем и соевым соусом.