Cook and peel all the vegetables you need in advance. Also boil the eggs and peel them. Open the can of peas, pour out the brine and transfer the peas to a plate. Finely chop the vegetables.
Заранее сварите и очистите все нужные овощи. Также сварите яйца и очистите их от скорлупы. Откройте банку горошка, вылейте рассол и переставьте горошек в тарелку. Мелко нарежьте овощи.
Add finely chopped vegetables to one bowl and stir. Also chop the eggs and add them here.
Мелко нарезанные овощи добавьте в одну миску и перемешайте. Также нарежьте яйца и сюда же добавьте.
Add peas, mayonnaise, salt and pepper to the same container. Mix everything thoroughly.
В эту же емкость добавьте горошек, майонез, соль и перец. Тщательно все перемешайте.
This salad can be served as a shared dish or portioned in tartlets. You can decorate the dish with green leaves and beautifully laid out slices of eggs or tomatoes. A classic salad, but with an original presentation it can make a bright impression.
Этот салат можно подать как общим блюдом, так и порционно в тарталетках. Украсить блюдо можно листочками зелени и красиво выложенными ломтиками яиц или помидоров. Классический салат, но при оригинальной подаче может произвести яркое впечатление.