Wash the chicken and dry with a paper towel. Wash and peel the vegetables. Wash the greens with cold water, dry on a napkin, and chop with a knife.
Курицу помойте, обсушите бумажным полотенцем. Помойте и почистите овощи. Зелень помойте холодной водой, высушите на салфетке, измельчите ножом.
Cut the chicken and place it in a saucepan. Fill with cold water until the poultry meat is completely covered. Bring to a boil over medium heat, pour off the first broth. Refill with cold water and bring to a boil again. Add onion, carrots and herbs to the pan. After boiling, cover with a lid, reduce heat and simmer for an hour on low heat. Place the chicken on a plate, separate the meat from the bones and skin and chop finely.
Курицу разделайте, поместите в кастрюлю. Залейте холодной водой так, чтобы мясо птицы было полностью покрыто. Доведите до кипения на среднем огне, слейте первый бульон. Заново залейте холодной водой и снова доведите до кипения. Добавьте в кастрюлю луковицу, морковь и зелень. После закипания накройте крышкой, убавьте огонь и варите в течение часа на минимальном огне. Курицу выложите в тарелку, мясо отделите от костей и кожи и мелко порежьте.
Knead the noodle dough. Place all the ingredients in the bowl of the bread machine, select the “Dumplings” mode. Place the finished dough in a bag and leave for 30 minutes in a cool place. Place the rested dough on a floured work surface and roll out into a thin layer. Cut the dough into strips and cut them into strips.
Замесите тесто на лапшу. Все ингредиенты поместите в чашу хлебопечки, выберите режим «Пельмени». Готовое тесто выложите в пакет и оставьте на 30 минут в прохладном месте. Отдохнувшее тесто выложите на посыпанную мукой рабочую поверхность и раскатайте в тонкий пласт. Разрежьте тесто на полосы и порежьте их соломкой.
Place the noodles on a towel and leave to dry for 20-30 minutes. Bring the pan with chicken broth to a boil again, add the potatoes cut into small cubes, boiled meat and noodles. Cook over low heat until the noodles and potatoes are cooked.
Выложите лапшу на полотенце и оставьте на 20-30 минут подсушить. Кастрюлю с куриным бульоном вновь доведите до кипения, добавьте порезанную мелкими кубиками картофель, отварное мясо и лапшу. Варите на маленьком огне до готовности лапши и картофеля.
Serve chicken soup with homemade noodles as a hot first course. When serving portioned, garnish your dish with fresh parsley. Serve the soup with toast or white croutons.
Подавайте куриный суп с домашней лапшой как горячее первое блюдо. При порционной подаче украсьте свое блюдо свежей зеленью петрушки. Подайте к супу тосты или белые сухарики.