Peel the vegetables. If necessary, remove the legs in advance, defrost them, then rinse and dry. Then salt and pepper the legs and leave in this state for at least 20 minutes.
Очистите овощи. При необходимости окорочка заранее достаньте размораживается, потом промойте и обсушите. Затем окорочка посолите, поперчите и оставьте в таком состоянии хотя бы на 20 минут.
Place the legs in a frying pan heated with oil and fry for 3 minutes on each side. While the legs are fried, cut the peppers and onions into small cubes, the tomatoes into small quarters, and the carrots into thin strips.
На разогретую с маслом сковороду поместите окорочка и обжарьте по 3 минуты с каждой стороны. Пока обжариваются окорочка, нарежьте перец и лук мелким кубиком, помидоры небольшими четвертинками, а морковь тонкой соломкой.
Remove the legs from the pan and fry the carrots and onions in it for 2 minutes. Add peppers, tomatoes and fry for another 2-4 minutes.
Окорочка выньте из сковороды и в ней же обжарьте морковь и лук 2 минуты. Добавьте перец, помидоры и обжарьте еще в течение 2-4 минут.
Add washed rice, finely chopped garlic to the vegetables and mix the contents of the pan thoroughly.
К овощам добавьте промытый рис, нарезанный мелко чеснок и тщательно перемешайте содержимое сковороды.
Place the legs back into the frying pan and add water so that it slightly covers the meat, cover with a lid and simmer for 20-30 minutes.
Окорочка переместите обратно в сковороду и залейте водой так, чтобы она слегка прикрывала мясо, накройте крышкой и тушите 20-30 минут.
Then add corn and peas, mix if possible and simmer for another 5-8 minutes. Turn off the stove and let the dish sit for another 5 minutes.
После всыпьте кукурузу и горошек, по возможности перемешайте и тушите еще 5-8 минут. Выключите плиту и дайте блюдо настояться еще 5 минут.
Rice with chicken and vegetables can be served with various sauces or sour cream. You can also decorate the dish with fresh herbs.
Рис с курицей и овощами можно подавать с различными соусами или со сметаной. Также можно украсить блюдо свежей зеленью.