Wash the apples, cut into slices and remove the seeds.
Яблоки промойте, нарежьте дольками и удалите косточки.
In a deep bowl, beat eggs with sugar and salt until fluffy. Pour the sifted flour into the resulting mass and carefully mix with a spatula using upward movements.
В глубокой емкости взбейте яйца с сахаром и солью до образования пышности. В полученную массу всыпьте просеянную муку и осторожно перемешайте лопаткой восходящими движениями.
Grease a baking dish with butter. Pour in half of the dough and level it out. Place the apples on top, fill with the rest of the dough and place the apples on top again. Bake the charlotte for 25 minutes at 180 ℃.
Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Залейте половину теста и выровняйте его. Сверху выложите яблоки, залейте остальным тестом и вновь выложите яблоки сверху. Выпекайте шарлотку 25 минут при 180 ℃.
You can serve the charlotte with a scoop of vanilla ice cream. And you can decorate it by sprinkling the dish with powder or aromatic cinnamon.
Шарлотку можете подать с шариком ванильного мороженого. А украсить ее можете посыпав блюдо пудрой или ароматной корицей.