Cook pasta according to instructions. Wash the vegetables under running water. Peel and rinse the onion. Thaw shrimp at room temperature.
Отварите пасту согласно инструкции. Овощи помойте под проточной водой. Лук очистите и промойте. Креветки разморозьте при комнатной температуре.
For the sauce, you need to chop all the vegetables. Sauté the onion until golden brown, then add the tomatoes and chopped garlic. Simmer for 2-3 minutes.
Для соуса необходимо нарезать все овощи. Пассеруем лук до золотистой корочке, далее добавляем помидоры и измельченный чеснок. Тушим в течение 2-3 минут.
Add tomato paste and peeled shrimp to the pan. Add salt to taste and simmer over low heat for about 10 minutes. Then add the pasta and mix well. Add cheese, grated on a fine grater, on top.
Добавьте томатную пасту и очищенные креветки в сковороду. Посолите по вкусу и потушите на медленном огне около 10 минут. Затем добавьте пасту и хорошо перемешайте. Порционно добавьте сверху сыр, натертый на мелкой терке.
Since pasta is an independent dish, it is usually served only with various sauces. Since the sauce is included in the recipe, you can garnish with fresh herbs.
Поскольку паста это самостоятельное блюдо, его принято подавать только с различными соусами. Поскольку соус в рецепте представлен, можете украсить свежей зеленью.