Peel and wash the tomatoes, carrots and onions. Grate the carrots on a coarse grater, finely chop the onion. Peel the tomatoes and cut them.
Почистите и помойте помидоры, морковь и лук. Морковь натрите на крупной терке, лук мелко нарежьте. Помидоры очистите от шкурки и порежьте.
Finely chop the cabbage and fry in a heated frying pan with a small amount of oil. After 5 minutes, add onions and carrots to the cabbage, continue to fry the vegetables until softened, stirring occasionally. Then add salt, spices and water. Mix everything, cover and simmer for 20 minutes.
Капусту мелко нарежьте и отправьте жариться на разогретую сковороду с небольшим количеством масла. Через 5 минут добавьте к капусте лук и морковь, продолжайте жарить овощи до размягчения, периодически помешивая. Затем добавьте соль, специи и воду. Все перемешайте, накройте крышкой и тушите 20 минут.
In a deep bowl, mix flour with water and salt. Knead into an elastic dough that does not stick to your hands. Turn the dough out onto a work surface dusted with a little flour. Roll out into a thin layer and cut out the maximum number of circles with a diameter of 8-9 cm.
В глубокой миске смешайте муку с водой и солью. Замесите эластичное тесто, не липнущее к рукам. Выложите тесто на рабочую поверхность, присыпанную небольшим количеством муки. Раскатайте в тонкий пласт и вырежьте из него максимальное количество кружочков, диаметром 8-9 см.
Place the cooled filling in the middle of the circles and form manti. To prepare the sauce, place the chopped tomatoes in a heated frying pan with vegetable oil, add water, add salt and spices. Simmer over low heat for 15 minutes.
Остывшую начинку выкладывайте на середину кружочков и формируйте манты. Для приготовления соуса выложите нарезанные помидоры на разогретую сковороду с растительным маслом, залейте водой, добавьте соль и специи. Тушите на небольшом огне 15 минут.
Place the manti in a frying pan tightly next to each other, pour in the sauce and put on fire. If the sauce does not completely cover the manti, add water. After boiling, simmer for another 20 minutes. The dish is ready.
Выложите манты на сковороду плотно друг к другу, залейте соусом и поставьте на огонь. Если соус не покрывает полностью манты, то добавьте воду. После закипания тушите еще 20 минут. Блюдо готово.
Place the manti on a plate, add butter and garnish with fresh parsley.
Выложите манты на тарелку, добавьте сливочное масло и украсьте свежей петрушкой.