Wash the fillet and cut into small pieces. Wash the onions and carrots and peel them. Cut the onion into half rings and the carrots into bars. Rinse the rice thoroughly in cold water.
Филе помойте и нарежьте некрупными кусками. Вымойте лук и морковь, очистите. Лук нарежьте полукольцами, а морковь – брусками. Рис тщательно промойте в холодной воде.
Heat vegetable oil in a frying pan, add meat and fry over medium heat for 5-7 minutes. Then add vegetables and fry for another 2-3 minutes. Then fill the contents of the frying pan with hot water, season with turmeric and pepper, salt, reduce heat and simmer for 10 minutes.
В сковороде разогрейте растительное масло, выложите мясо и на среднем огне обжаривайте 5-7 минут. Затем добавьте овощи и жарьте еще 2-3 минуты. Потом содержимое сковороды залейте горячей водой, приправьте куркумой и перцем, посолите, уменьшите огонь и тушите 10 минут.
Add rice and continue cooking until moisture is completely absorbed and rice is soft. Cover the finished pilaf with a lid and leave for 15 minutes to give it a richer taste and aroma.
Всыпьте рис и продолжайте готовить, пока влага полностью не впитается, а рис не станет мягким. Готовый плов накройте крышкой и оставьте на 15 минут для придания более насыщенного вкуса и аромата.
Serve pilaf with fresh vegetables.
Подавайте плов со свежими овощами.