Wash and peel the pumpkin from the peel and core, peel the garlic. Wash the dill, dry it, separate the leaves from the stems.
Помойте и почистите тыкву от кожуры и сердцевины, чеснок очистите от шелухи. Укроп промойте, обсушите, отделите листья от стеблей.
Grate the peeled pumpkin on a coarse grater into a deep bowl, pass the garlic through a press, chop the dill leaves and mix everything thoroughly.
Очищенную тыкву натрите на крупной терке в глубокую миску, чеснок пропустите через пресс, листья укропа измельчите и все тщательно перемешайте.
Break an egg into the prepared vegetables, add salt and pepper, add flour and stir.
В подготовленные овощи разбейте яйцо, посолите, поперчите, добавьте муку и перемешайте.
Heat vegetable oil in a frying pan, fry pumpkin pancakes over medium heat until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде, обжарьте драники из тыквы на среднем огне до румяного цвета.
Serve orange pumpkin pancakes hot with sour cream.
Оранжевые драники из тыквы подавайте горячими со сметаной.