Be sure to wash the pork meat. Remove any veins, excess fat, bones, etc. Peel the onion and wash it.
Обязательно помойте свиное мясо. Очистите от жилок, лишнего жира, костей и прочего. Очистите лук от шелухи и помойте его.
Cut the pork meat into approximately equal square pieces. Cut the onion into thick rings, approximately 2 mm.
Нарежьте свиное мясо приблизительно на одинаковые квадратные кусочки. Нарежьте лук толстыми кольцами, примерно 2 мм.
Place pork, onions, sunflower oil and spices in a large deep bowl and fill with mineral water so that it completely covers the kebab. Place in the refrigerator for 1.5-2 hours.
Свинину, лук, подсолнечное масло и специи положите в большую глубокую миску и залейте минеральной водой так, чтобы она полностью покрывала шашлык. Отправьте в холодильник на 1,5-2 часа.
After the kebab has been marinated in mineral water, place pieces of pork, alternating with onion rings, on a skewer. Fry over the fire, turning each skewer periodically.
После того, как шашлык промаринуется в минеральной воде, насаживайте кусочки свинины, чередуя с кольцами лука, на шампур. Жарьте на огне, периодически прокручивая каждый шампур.
Shish kebab can be served with your favorite side dishes and fresh vegetables and sauce.
Шашлык можно подать с любимыми гарнирами и свежими овощами и соусом.