Rinse the ventricles well with running water and clean. Peel the onion, wash and finely chop.
Желудочки хорошо промойте проточной водой и очистите. Лук очистите от шелухи, помойте и мелко нарежьте.
Place the ventricles in a saucepan, cover with water and put on fire. Bring to a boil, cover and simmer for 60 minutes. Then drain off the excess water.
Выложите желудочки в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. Доведите до кипения, накройте крышкой и варите 60 минут. Затем слейте лишнюю воду.
Heat a frying pan with a small amount and add the gizzards. Add finely chopped onion and fry over low heat, stirring occasionally, for about 8-10 minutes. Add salt and spices to taste and mix everything thoroughly.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством и выложите желудочки. Добавьте мелконарезанный лук и жарьте небольшом огне, периодически помешивая, примерно 8-10 минут. Добавьте соль и специи по вкусу, и все тщательно перемешайте.
Then add broth or water and sour cream. Stir and simmer over low heat for approximately 10 minutes. The dish is ready.
Затем добавьте бульон или воду и сметану. Перемешайте и тушите на маленьком огне приблизительно 10 минут. Блюдо готово.
Place the dish on a plate and serve with any side dish. Top with fresh parsley.
Выложите блюдо в тарелку и подавайте и любым гарниром. Сверху украсьте свежей петрушкой.