Peel and wash the onion and garlic. Pass chicken and turkey meat through a meat grinder.
Лук и чеснок очистите и помойте. Мясо курицы и индейки пропустите через мясорубку.
Sift the flour into a deep bowl in a heap. Mix water with egg and salt. Gradually pour the egg water into the flour while kneading the dough. Knead the dough until it becomes smooth and elastic. Cover the dough and let it rest for about 20 minutes.
Просейте муку в глубокую миску горкой. Смешайте воду с яйцом и солью. Вливайте постепенно яичную воду в муку, замешивая тесто. Тесто месите до тех пор, пока оно не станет гладким и эластичным. Накройте тесто и дайте ему отдохнуть примерно 20 минут.
Grind the onion and garlic in a blender bowl. Mix the minced meat well with onion-garlic puree, salt, spices and water.
Измельчите в чаше блендера лук и чеснок. Хорошо смешайте фарш с луково-чесночным пюре, солью, специями и водой.
Roll out the dough into a thin layer on a floured board. Using a glass, cut out circles, place a small amount of minced meat on each and form dumplings, pinching the edges well. Cook the dumplings in salted water until tender, about 8-10 minutes.
Раскатайте тесто в тонкий пласт на присыпанном мукой столе. С помощью стакана вырежьте круги, на каждый уложите небольшое количество фарша и слепите пельмени, хорошо защипывая края. Варите пельмени в подсоленной воде до готовности, примерно 8-10 минут.
Serve dumplings with sour cream or your favorite sauce.
Подавайте пельмени со сметаной или любимым соусом.