Sift the flour, peel and wash the onions, separate the fish from the bones.
Муку просейте, лук очистите от шелухи и помойте, рыбу отделите от костей.
In a deep bowl, combine water, egg, flour, salt, sugar and vegetable oil and mix the ingredients with a spoon. Then knead the dough with your hands until it becomes elastic and sticks to the walls of the dish. Cover the finished dough with a clean towel and let stand.
В глубокой миске соедините воду, яйцо, муку, соль, сахар и растительное масло и смешайте ингредиенты ложкой. Затем вымешивайте тесто руками до эластичного состояния и отлипания от стенок посуды. Готовое тесто накройте чистым полотенцем и дайте постоять.
Pass the fish through a meat grinder, finely chop the peeled onion into cubes and combine the ingredients. Salt and pepper the fish mass and mix thoroughly.
Рыбу пропустите через мясорубку, очищенный лук мелко нарежьте кубиками и соедините ингредиенты. Рыбную массу посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Divide the finished dough into equal parts, roll each of them into a ball. Take one ball of dough, roll it into a thin round layer no more than 1.5 mm thick and cut out circles from the dough using a glass or cup. Place fish filling on each circle and form dumplings, pinching the edges of the dough. Follow similar steps with all dough and filling.
Готовое тесто разделите на одинаковые части, каждую из которых скатайте в шар. Возьмите один шар из теста, раскатайте в круглый тонкий пласт толщиной не более 1,5 мм и вырежьте кружочки из теста с помощью стакана или чашки. На каждый кружок выложите рыбную начинку и формируйте пельмени, защипывая края теста. Проделайте аналогичные шаги со всем тестом и начинкой.
Serve tender cod fish dumplings hot, garnished with herbs and topped with butter, sour cream or sauce to taste.
Нежные рыбные пельмени из трески подавайте в горячем виде, украсив зеленью и дополнив сливочным маслом, сметаной или соусом по вкусу.