Prepare all foods by weight. Rinse the pork under running water and remove excess moisture with paper towels. Wash and peel the vegetables. If necessary, remove pits from prunes.
Приготовьте все продукты по весу. Свинину помойте в проточной воде и уберите лишнюю влагу с помощью бумажных полотенец. Помойте и очистите овощи. При необходимости удалите косточки из чернослива.
Place pork on a flat surface. Mark the expected lines of the cuts, guided by the condition of proportionality of the resulting pieces. Divide the meat into the intended components.
Расположите свинину на плоской поверхности. Наметьте предполагаемые линии прорезов, руководствуясь условием соразмерности получаемых кусочков. Разделите мясо на намеченные составляющие.
Rinse the prunes thoroughly and dry them with paper towels. Then cut into 2-4 pieces.
Тщательно промойте чернослив и обсушите его при помощи бумажных полотенец. Затем разрежьте на 2-4 части.
Peel and wash the onions and carrots. Cut the onion into cubes and the carrots into thin strips.
Лук репчатый и морковь почистите и помойте. Лук нарежьте кубиками, а морковь тонкой соломкой.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Place carrots and onions in hot oil. Simmer, stirring, over medium heat for 3-4 minutes. Place in a cauldron.
Разогрейте сковороду, налейте растительное масло. В горячее масло выложите морковь и лук. Тушите, помешивая, на среднем огне 3-4 минуты. Выложите в казанок.
Place the meat in the same frying pan and fry it over medium heat, stirring occasionally. Fry until golden brown. Place the meat in a cauldron, salt and pepper to taste.
На эту же сковороду выложите мясо и обжарьте его на среднем огне, периодически помешивая. Обжарьте до золотистой корочки. Мясо выложите в казанок, посолите и поперчите по вкусу.
Pour water over the meat so that it covers the meat, add prunes. Stir. Bring to a boil.
Мясо залейте водой так, чтобы она покрыла мясо, выложите чернослив. Перемешайте. Доведите до кипения.
Reduce heat, simmer the meat on the lowest heat under the lid until cooked for 50-60 minutes.
Убавьте огонь, тушите мясо на самом маленьком огне под крышкой до готовности в течение 50-60 минут.
As a side dish, use rice porridge or mashed potatoes, which perfectly absorb the juices of the finished product. Garnish the meat with a sprig of rosemary and place the cherry tomato halves around the edge of the plate.
В качестве гарнира используйте рисовую кашу или картофельное пюре, которые отлично впитывают соки готового продукта. Украсьте мясо веточкой розмарина, разложите половинки помидоров черри по краю тарелки.