Prepare the marinade: combine olive oil, lemon juice, mustard and spices. Mix everything and put it in the refrigerator.
Приготовьте маринад: соедините оливковое масло, лимонный сок, горчицу и специи. Все перемешайте и отправьте в холодильник.
Rinse the drumsticks and prepare a marinade of spices, lemon juice and peeled onions. Marinate the drumsticks in the marinade and sliced onion for 2 hours in the refrigerator.
Промойте голени и приготовьте маринад из специй, лимонного сока и очищенного лука. Замаринуйте голени в маринаде и луке, нарезанном кольцами, на 2 часа в холодильнике.
Remove the marinated drumsticks from the refrigerator, top each with a sprig of rosemary and an onion ring, and wrap in slivers of smoked bacon.
Достаньте маринованные голени из холодильника, положите на каждую по веточке розмарина и по колечку лука и оберните пластинками копченого бекона.
Place the drumsticks carefully on parchment paper on a baking sheet. Sprinkle the tops of the drumsticks lightly with beer. Bake in the oven for 25-30 minutes at a temperature of 200-220 °C.
Выложите аккуратно голени на пергамент на противень. Сверху слегка сбрызните голени пивом. Запекайте в духовке 25-30 минут при температуре 200-220 °C.
Serve the drumsticks with a side dish: French fries or stewed vegetables. Sprinkle some herbs on top.
Подавайте голени с гарниром: картофелем фри или тушеными овощами. Сверху присыпьте зеленью.