Peel and wash the potatoes and carrots.
Очистите и помойте картофель и морковь.
Grate the potatoes and carrots on a medium grater into separate bowls, and squeeze out excess liquid from the potatoes.
Натрите картофель и морковь на средней терке в разные миски, с картофеля отожмите лишнюю жидкость.
Combine grated vegetables with flour, egg, salt and pepper in a deep bowl, add dry garlic and mix thoroughly.
Соедините в глубокой миске натертые овощи с мукой, яйцом, посолите, поперчите, добавьте сухой чеснок и тщательно перемешайте.
Place the potato dough in the form of potato pancakes into a preheated frying pan with vegetable oil and fry until golden brown on each side.
На разогретую сковороду с растительным маслом выкладывайте картофельное тесто в форме драников и жарьте до румяной корочки с каждой стороны.
Serve pancakes hot with sour cream.
Подавайте драники горячими со сметаной.