Cut the pork into small pieces. Wash the vegetables. Peel the onion and cut into half rings. Remove the skin from the zucchini and cut into halves. Chop the onion.
Свинину нарежьте некрупными кусочками. Овощи вымойте. Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Кабачки избавьте от кожицы, нарежьте половинками кружочков. Лук измельчите.
In a preheated frying pan greased with sunflower oil, fry the pork over high heat for 5 minutes. Then add the onion to the meat and fry for another 3 minutes. Then reduce the heat and simmer the meat for 15 minutes.
На разогретой и смазанной подсолнечным маслом сковороде обжарьте свинину на сильном огне 5 минут. Затем к мясу выложите лук и обжаривайте еще 3 минуты. Потом уменьшите огонь и тушите мясо 15 минут.
Add zucchini and green onions to the stewed pork, add salt and pepper to taste, and fry everything over high heat for 5 minutes. Then reduce the heat and simmer the meat under the lid for another 4-7 minutes.
К тушеной свинине выложите кабачки и зеленый лук, посолите и поперчите по вкусу, обжаривайте все на сильном огне 5 минут. Затем огонь уменьшите и тушите мясо под крышкой еще 4-7 минут.
Serve the pork and zucchini hot with soy sauce.
Подавайте свинину с кабачками в горячем виде с соевым соусом.