Cut the pork into small circles. Wash the vegetables. Peel the tomatoes and cut into cubes. Grate the carrots. Chop the onion and cut the celery into rings.
Свинину нарежьте мелкими кружочками. Овощи вымойте. Помидоры очистите от кожицы и нарежьте кубиками. Морковь натрите на терке. Лук измельчите, а сельдерей нарежьте кольцами.
Heat vegetable oil in a frying pan, add pork and onions and fry over medium heat for about 7 minutes. Add tomatoes, carrots and celery, salt and pepper, turn the heat to low and simmer for 10 minutes.
На сковороде разогрейте растительное масло, выложите свинину с луком и обжаривайте на среднем огне около 7 минут. Добавьте помидоры, морковь и сельдерей, посолите, поперчите, сделайте огонь медленным и тушите 10 минут.
Place the stewed mass in a saucepan, pour in hot broth and bring to a boil. Then place the noodles and butter into the soup and cook until tender. Then add chopped ham and chopped herbs to the soup.
Тушеную массу выложите в кастрюлю, залейте горячим бульоном и доведите до кипения. Затем в суп поместите лапшу и сливочное масло, варите до готовности. Затем в суп добавьте нарезанную соломкой ветчину и измельченную зелень.
If desired, serve soup with bread and chopped dill.
По желанию подавайте суп с хлебом и измельченным укропом.