Prepare a deep enamel or stainless steel bowl large enough to accommodate all the meat. Peel the onion and chop finely. Break the bay leaf into small pieces with your hands.
Подготовьте глубокую эмалированную или нержавеющую миску, такую, чтобы поместилось все мясо. Лук почистите от шелухи и нарежьте мелко. Лавровый лист поломайте руками на мелкие кусочки.
Place onion, bay leaf, basil, salt, mortared peppers and coriander in a bowl. Pour in vegetable oil, stir, pressing onion to release juice. Let sit while you cook and cut the meat.
В миску положите лук, лавровый лист, базилик, соль, размолотые в ступке перцы и кориандр. Залейте растительным маслом, размешайте, придавливая лук, чтобы пустил сок. Оставьте настояться, пока приготовите и нарежете мясо.
Wash the pork, dry it, cut off the membranes and veins. Cut into pieces slightly larger than a matchbox. Place in bowl with marinade and stir. Press down on top, placing a weight, and let stand for at least 40 minutes, or better yet, leave it in the refrigerator overnight.
Свинину помойте, обсушите, срежьте пленки и жилки. Нарежьте кусочками, немного больше спичечного коробка. Положите в миску с маринадом и перемешайте. Сверху прижмите, положив груз, и дайте постоять минимум 40 минут, а лучше оставить на ночь в холодильнике.
Thread the meat onto the skewers, leaving no gaps, so it will be juicy. Start baking when the coals turn white. Cooking time is about 15 minutes, with the condition that the kebab is turned every 2 minutes. You can check the readiness by punching it with a toothpick; if clear juice oozes out, the kebab is ready. Remove the meat from the skewers to a platter and cover with a lid for 10 minutes.
Нанижите мясо на шампуры, не оставляя промежутков, так оно будет сочным. Начинайте запекать, когда угли побелеют. Время готовки около 15 минут, с условием, что шашлык поворачивают через каждые 2 минуты. Можно проверить готовность, пробив зубочисткой, если сочится прозрачный сок, шашлык готов. Снимите мясо с шампуров на блюдо и прикройте крышкой на 10 минут.
Serve red wine, fresh vegetables and herbs with juicy pork kebab.
К сочному свиному шашлыку подайте красное вино, свежие овощи и зелень.