Separate the chicken meat from the bones and wash. Cut the fillet and cut meat from the bones into small pieces. Rinse the intestines in warm water inside and out, then leave them to soak in warm, clean water for 20-30 minutes, then rinse several more times. Cut the lard into small pieces, peel the garlic, chop the herbs.
Мясо курицы отделите от костей, помойте. Филе и срезанное мясо с костей нарежьте на мелкие куски. Кишки промойте в теплой воде внутри и снаружи, затем оставьте в теплой, чистой воде замачиваться на 20-30 минут, затем еще промойте несколько раз. Сало нарежьте на мелкие кусочки, чеснок очистите, зелень измельчите.
In a deep bowl, combine finely chopped meat, lard, herbs, garlic, mustard, salt, pepper, coriander and spices.
В глубокой миске соедините мелко нарезанное мясо, сало, зелень, чеснок, горчицу, соль, перец, кориандр и специи.
Pour the cream into the minced meat and leave for 30 minutes, stir occasionally so that the cream is absorbed and the minced meat becomes liquid.
К фаршу влейте сливки и оставьте на 30 минут, иногда перемешивайте, чтоб сливки впитались, а фарш стал жидким.
Using a special nozzle, fill the prepared intestines with minced meat, tying them with thread every 10-12 cm into separate kupats. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Начиняйте подготовленные кишки с помощью специальной насадки фаршем, перевязывая ниткой через каждые 10-12 см на отдельные купаты. Уберите в холодильник на 2-3 часа.
Remove the kupats from the refrigerator and place them on a greased baking sheet. Bake in a preheated oven at 190°C until done, then turn off and leave the kupats in the oven for another 20 minutes without opening the door. Serve hot with vegetable salad.
Достаньте из холодильника купаты, выложите их на противень, смазанный маслом. Запекайте в разогретой духовке при температуре 190 °C до готовности, затем выключите и оставьте купаты в духовке еще на 20 минут, не открывая дверцу. Подавайте горячими с овощным салатом.
Serve with a sauce based on tomato, coriander, garlic and pickled cucumbers.
Подайте с соусом на основе томата, кориандра, чеснока и маринованных огурцов.