Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Rinse the meat thoroughly and dry with a paper towel, peel the vegetables and wash them from dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Мясо тщательно промойте и обсушите бумажным полотенцем, овощи очистите от кожуры и вымойте от грязи.
Prepare the vegetables for the dish; to do this, grate the carrots on a coarse grater and chop the onion into small cubes. Place the onion in a frying pan heated with oil to fry until golden brown, add curry, dried rosemary and a small amount of pepper mixture to it and continue frying the onion for 3-4 minutes. Add the carrots to the pan and fry the vegetables for another 2 minutes.
Подготовьте овощи для блюда, для этого морковь натрите на крупной терке, лук измельчите мелкими кубиками. Лук отправьте в разогретую с маслом сковороду обжариваться до золотистого состояния, добавьте к нему карри, сушеный розмарин и смесь перцев в небольшом количестве и продолжайте обжаривать лук в течение 3-4 минут. Присоедините в сковороду морковь и обжаривайте овощи еще 2 минуты.
Cut the chicken fillet into small pieces, place in a frying pan and simmer the dish until cooked for about 15-20 minutes. Chop the cabbage coarsely, add to the meat and vegetables, add tomato paste and soy sauce to the dish, salt and pepper the dish. Thoroughly mix the meat with vegetables and spices, cover the pan with a lid and simmer the dish over low heat for 20 minutes, stirring occasionally.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками, переложите в сковороду и тушите блюдо до готовности примерно 15-20 минут. Капусту крупно нашинкуйте, добавьте к мясу с овощами, присоедините к блюду соус из томатной пасты и соевого соуса, посолите и поперчите блюдо. Тщательно перемешайте мясо с овощами и специями, накройте сковороду крышкой и тушите блюдо на медленном огне в течение 20 минут, периодически его помешивая.
Serve hot chicken fillet stewed with cabbage in tomato sauce, garnished with finely chopped herbs and fresh vegetables.
Сочное куриное филе, тушенное с капустой, в томатном соусе подавайте в горячем виде, украсив мелкорубленной зеленью и дополнив свежими овощами.