Wash the piece of pork and dry it. Make deep cuts across, rub with salt, pepper, spices, leave for 120 minutes. Wash the fillet and cut it.
Вымойте кусок свинины, обсушите. Сделайте глубокие надрезы поперек, натрите солью, перцем, специями, оставьте на 120 минут. Филе вымойте, нарежьте.
Beat off the chopped fillet pieces, add salt and pepper. Insert the fillet into the cuts in the pork. Tie the piece with thread or a tourniquet.
Отбейте нарезанные кусочки филе, посолите, поперчите. Вставьте филе в надрезы свинины. Кусок обвяжите ниткой или жгутом.
Heat a frying pan, add vegetable oil, fry the pork on both sides. Wrap in food foil. Place on a baking sheet with a depression, pour in water.
Разогрейте сковородку, добавьте растительного масла, обжарьте с обеих сторон свинину. Заверните в пищевую фольгу. Поместите на противень с углублением, влейте воды.
Preheat the oven to 200ºC, place the baking tray with the meat to bake. Cook for 120 minutes. 15-20 minutes before the end, open the foil, set the temperature to 210-220 ºС, bake until done.
Разогрейте духовку до 200ºС, поставьте противень с мясом выпекаться. Готовьте в течение 120 минут. За 15-20 минут до конца откройте фольгу, сделайте температуру 210-220 ºС, выпекайте до готовности.
Serve the meat hot with boiled or baked potatoes and fresh vegetable salad.
Подавайте мясо горячим к отварному или запеченному картофелю и свежему овощному салату.