Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Baked pork with vegetables in foil Запеченная свинина с овощами в фольге

Запеченная свинина с овощами в фольге Baked pork with vegetables in foil

A pork dish will perfectly satisfy your hunger and is suitable for both a hearty lunch and a hearty dinner. The meat and vegetables simmer in their own juices, making them tender and very flavorful. You can prepare it in portions.


Свинина с овощами отлично насыщает и подходит как для плотного обеда, так и для сытного ужина. Мясо томится в собственном соку, выходит нежным и очень ароматным. Готовить можно порциями.


Steps / Шаги:

  1. Peel the carrots, onions and potatoes. Remove the skins from the tomatoes by pouring boiling water over them.
    Очистите морковь, лук и картофель. Снимите кожицу с томатов, обдав их кипятком.
  2. Cut the vegetables: onions into half rings, potatoes into slices, sweet bell peppers and carrots into strips. Grind the tomatoes in a blender. Cut the meat into large pieces.
    Нарежьте овощи: лук полукольцами, картофель кружочками, сладкий болгарский перец и морковку – соломкой. Томаты измельчите в блендере. Мясо нарежьте большими кусками.
  3. Prepare two pieces of foil the size of a baking sheet. Place the first sheet on it.
    Приготовьте два куска фольги па размеру противня. Разместите первый лист на нем.
  4. Grease the bottom sheet of foil and add a layer of meat. Salt it. Cover the meat with layers of potatoes, onions, carrots, sweet bell peppers and tomatoes.
    Смажьте маслом нижний лист фольги и выложите слой мяса. Посолите его. Сверху мясо накройте слоями из картофеля, лука, морковки, сладкого болгарского перца и томатов.
  5. Sprinkle the herbs on top and cover with a second sheet of foil, fastening them well together and making sure that there are no holes left, otherwise all the juice will leak out during baking.
    Посыпьте сверху зеленью и накройте вторым листом фольги, хорошо скрепив их между собой и проследив, чтобы не осталось дырок, иначе при запекании вытечет весь сок.
  6. Place the baking sheet in a preheated oven at 180°C. In an hour the meat will be ready.
    Поместите противень в разогретую духовку до 180 °C. Через час мясо будет готово.
  7. Serve the pork and vegetables along with the hot sauce.
    Подавайте свинину с овощами вместе с острым соусом.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому