Peel the carrots, onions and potatoes. Remove the skins from the tomatoes by pouring boiling water over them.
Очистите морковь, лук и картофель. Снимите кожицу с томатов, обдав их кипятком.
Cut the vegetables: onions into half rings, potatoes into slices, sweet bell peppers and carrots into strips. Grind the tomatoes in a blender. Cut the meat into large pieces.
Нарежьте овощи: лук полукольцами, картофель кружочками, сладкий болгарский перец и морковку – соломкой. Томаты измельчите в блендере. Мясо нарежьте большими кусками.
Prepare two pieces of foil the size of a baking sheet. Place the first sheet on it.
Приготовьте два куска фольги па размеру противня. Разместите первый лист на нем.
Grease the bottom sheet of foil and add a layer of meat. Salt it. Cover the meat with layers of potatoes, onions, carrots, sweet bell peppers and tomatoes.
Смажьте маслом нижний лист фольги и выложите слой мяса. Посолите его. Сверху мясо накройте слоями из картофеля, лука, морковки, сладкого болгарского перца и томатов.
Sprinkle the herbs on top and cover with a second sheet of foil, fastening them well together and making sure that there are no holes left, otherwise all the juice will leak out during baking.
Посыпьте сверху зеленью и накройте вторым листом фольги, хорошо скрепив их между собой и проследив, чтобы не осталось дырок, иначе при запекании вытечет весь сок.
Place the baking sheet in a preheated oven at 180°C. In an hour the meat will be ready.
Поместите противень в разогретую духовку до 180 °C. Через час мясо будет готово.
Serve the pork and vegetables along with the hot sauce.
Подавайте свинину с овощами вместе с острым соусом.