Peel the garlic and prepare a suitable jar for salting and spices.
Очистите чеснок и приготовьте подходящую банку для посола и специи.
Cut off the skin and cut the lard into pieces. Chop the garlic into slices. Dip each piece of lard on all sides in sea salt and place tightly in a jar. Sprinkle spices, garlic pieces and salt on top. Fill with cold water. Close the jar loosely and place it in a cool place to brine.
Срежьте шкурку и порежьте сало на куски. Нашинкуйте чеснок пластинками. Каждый кусок сала обмакните со всех сторон в морской соли и плотно укладывайте в банку. Сверху присыпайте специями, кусочками чеснока и солью. Залейте холодной водой. Неплотно закройте банку и поставьте засаливаться в прохладное место.
Use lard with a layer of meat, so the finished dish will look more appetizing.
Используйте сало с мясной прослойкой, так готовое блюдо будет выглядеть аппетитнее.