Wash the meat thoroughly and dry with a paper towel, peel the vegetables and wash under running cold water.
Мясо тщательно помойте и обсушите бумажным полотенцем, овощи очистите от кожуры и помойте проточной холодной водой.
To prepare pilaf, use a cast iron pan or cauldron. Pour sunflower oil into the cauldron, place the dish on the stove to heat and lay out the meat cut into small pieces. Fry the pork over high heat for 15 minutes until golden brown.
Для приготовления плова используйте чугунную кастрюлю или казан. Налейте в казан подсолнечное масло, поставьте посуду на плиту для разогревания и выложите нарезанное небольшими кусочками мясо. На большом огне обжаривайте свинину в течение 15 минут до образования золотистого вида.
Cut the onion into cubes, add to the meat and fry the ingredients for 10 minutes, then add the carrots cut into strips and continue to fry the vegetables and meat for another 15 minutes. As the vegetables and meat are ready, add salt and pilaf seasoning to the dish.
Лук нарежьте кубиками, добавьте к мясу и обжаривайте ингредиенты в течение 10 минут, затем добавьте нарезанную соломкой морковь и продолжайте жарить овощи с мясом еще 15 минут. По мере готовности овощей и мяса всыпьте в блюдо соль и приправу для плова.
Mix the ingredients, place rice on top of them, smooth it over the entire roast and fill the dish with water slightly above the level of the rice. Bring the dish to a boil, then reduce the heat and simmer the pilaf for 40-50 minutes. After half an hour of stewing, make a mound of rice and put two heads of garlic in it. Continue to simmer the dish for about another 10-15 minutes until the water has completely evaporated, then remove the cauldron from the stove and stir the finished pilaf.
Перемешайте ингредиенты, сверху на них выложите рис, разровняйте его по всей поджарке и залейте блюдо водой немного выше уровня риса. Доведите блюдо до кипения, затем убавьте огонь и томите плов в течение 40-50 минут. Через полчаса тушения сделайте из риса горку и положите в нее две головки чеснока. Продолжайте томить блюдо еще примерно 10-15 минут до полного испарения воды, затем уберите казан с плиты и перемешайте готовый плов.
Serve crumbly pork pilaf with a light garlic aroma hot, complemented with fresh vegetables and herbs.
Рассыпчатый плов из свинины с легким ароматом чеснока подавайте в горячем виде, дополнив свежими овощами и зеленью.