Recipes / Healthy radish with lard Полезная редька с салом
Radish is a plant that belongs to the cabbage family. The first radish, according to experts, appeared in Asia. Images of radishes were found even in Egypt on the Cheops pyramid. In the modern world there are a large number of types of radish. The widespread distribution of this vegetable is due to its valuable composition. Radish contains vitamins A, group B (B1, B2, B5, B6), C, E, PP, K, macro- and microelements calcium, potassium, sodium, magnesium, iron and phosphorus.
Редукция: Редька относится к семейству крестоцветных. По мнению учёных, первая редька появилась на территории Азии. Образы редьки встречаются даже на пирамиде Хеопса в Египте. В современном мире существует множество сортов редьки. Распространённость этого овоща во многом объясняется его ценным составом. В редьке присутствуют витамины А, группа В (В1, В2, В5, В6), С, Е, РР, К, а также макро- и микроэлементы — кальций, калий, натрий, магний, железо и фосфор.
Steps / Шаги:
Cut the lard into small bars. Wash the radish, cut into small strips. Peel the onion and cut into half rings.
Сало нарежьте небольшими брусками. Редьку промойте, нарежьте мелкой соломкой. Лук очистите, нарежьте полукольцами.
Heat a frying pan, add pieces of lard. Fry until golden brown. Place on a paper napkin.
Разогрейте сковородку, выложите кусочки сала. Обжаривайте до золотистого цвета. Выложите на бумажную салфетку.
Drain some of the fat from the pan. Add onion, fry for 1-2 minutes. Place the prepared radish, onion and lard in a deep bowl, add salt and pepper, and mix.
Часть жира из сковороды слейте. Выложите лук, обжаривайте 1–2 минуты. В глубокую мисочку выложите подготовленную редьку, лук и сало, посолите, поперчите, смешайте.
Serve the dish as an addition to boiled potatoes or baked vegetables.
Подавайте блюдо в качестве добавки к отварному картофелю или запеченным овощам.