Rinse the legs under cool water, making sure there are no feathers left on them. Prepare vegetables, peel onions, carrots and garlic.
Промойте под прохладной водой окорочки, убедитесь, что на них не осталось перьев. Подготовьте овощи, почистите лук, морковь и чеснок.
Cut the onion into half rings, carrots into strips, fry over medium heat for 5-7 minutes.
Нарежьте лук полукольцами, морковь соломкой, обжарьте на среднем огне 5-7 минут.
Add the chicken to the vegetables, fry it on all sides until light golden brown.
Добавьте к овощам курицу, обжарьте ее со всех сторон до появления легкого золотистого цвета.
Pour the rice into the pan and fry for 2-3 minutes, then pour hot water over everything so that it covers both the rice and the chicken, add spices and garlic cloves, close the lid. Continue cooking the rice over low heat for about 25 minutes, after 15 minutes check if the water has evaporated, if so, add more. Try the rice, it shouldn't be tough.
Высыпьте рис в сковороду, и обжарьте 2-3 минуты, после залейте всё горячей водой, что б она покрыла и рис, и курицу, добавьте специи и зубчики чеснока, закройте крышку. На медленном огне продолжайте готовить рис около 25 минут, через 15 минут проверьте не испарилась ли вода, если да, то долейте еще. Попробуйте рис, он не должен быть жестким.
Serve the dish in a deep plate, sprinkle with herbs before serving.
Подавайте блюдо в глубокой тарелке, присыпьте перед подачей зеленью.