Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Clean the chicken meat from films and skin, rinse with water and dry with a paper towel, peel the ginger.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Куриное мясо очистите от пленок и кожи, промойте водой и обсушите бумажным полотенцем, имбирь очистите от кожуры.
Cut the washed chicken fillet into small pieces and place in a deep bowl. Grate the peeled ginger, finely chop the garlic and add the ingredients to the chopped chicken fillet. Sprinkle the ingredients with lime juice, mix thoroughly and set aside for marinating.
Вымытое куриное филе нарежьте небольшими кусочками и отправьте в глубокую посуду. Очищенный имбирь натрите на терке, чеснок мелко нарубите и отправьте ингредиенты к измельченному куриному филе. Сбрызните ингредиенты соком лайма, тщательно перемешайте массу и отложите в сторону для маринования.
Cut the peeled onion into small cubes and place in a frying pan preheated with oil until golden brown. Add marinated chicken fillet to the onion, pour in coconut milk, add spices and stir the dish. Simmer the chicken fillet in the sauce for 15 minutes until cooked through.
Очищенный лук нарежьте небольшим кубиком и отправьте в разогретую с маслом сковороду обжариваться до появления золотистого вида. Присоедините к луку маринованное куриное филе, влейте кокосовое молоко, добавьте специи и перемешайте блюдо. Тушите куриное филе в соусе в течение 15 минут до готовности.
Serve hot chicken fillet in coconut milk and a spicy mixture of herbs and spices, accompanied by boiled rice and fresh vegetables.
Пикантное куриное филе в кокосовом молоке и пряной смеси трав и специй подавайте в горячем виде, дополнив отварным рисом и свежими овощами.