Wash and clean the horseradish, beets and loba well. Prepare a blender and toothpicks.
Хрен, свеклу и лобу хорошо помойте и очистите. Приготовьте блендер и зубочистки.
Cut the horseradish and beets into pieces and place in a blender bowl. Add cold boiled water and grind until smooth. Transfer the mixture to a separate container with a lid and add salt and sugar to taste.
Хрен и свеклу нарежьте кусочками и переложите в чашу блендера. Добавьте холодную кипяченую воду, измельчите до однородного состояния. Переложите смесь в отдельную емкость с крышкой и добавьте соль и сахар по вкусу.
Cut the loba into two halves and then cut them into thin slices. Fan out the loba pieces onto half of the plate and top with sour cream. Cut the lard and bread into small, approximately equal pieces.
Лобу разрежьте на две половины и затем нарежьте их на тонкие пластинки. Веером разложите кусочки лобы на половину тарелки, сверху положите сметану. Сало и хлеб нарежьте небольшими примерно одинаковыми кусочками.
Spread lard onto pieces of bread and secure with toothpicks. Place the resulting canapés on a plate with loba. Add ½ teaspoon horseradish sauce. Ready.
Разложите сало на кусочки хлеба и скрепите зубочистками. Получившиеся канапе выложите на тарелку с лобой. Добавьте ½ чайной ложки соуса из хрена. Готово.
To make it tastier, you need to eat the snack as follows. Take a canapé and immediately bite into a piece of loba with sour cream.
Чтобы было вкуснее, есть закуску нужно следующим образом. Возьмите канапе и сразу же закусите кусочком лобы со сметаной.