Rinse the champignons, leave a few mushrooms for decoration, and chop the rest into cubes. Cut the onion into small pieces.
Ополосните шампиньоны, оставьте несколько грибов для украшения, остальное измельчите кубиками. Нарежьте лук на мелкие кусочки.
For decoration, cut the mushrooms into slices and fry in a frying pan at medium temperature for 3 minutes.
Грибы для украшения нарежьте слайсами и обжарьте на сковородке при средней температуре в течение 3 минут.
Separately, fry the chopped onion in vegetable oil. Then add the diced mushrooms and salt. Simmer under closed lid. Then transfer to a baking dish.
Отдельно обжарьте нарезанный лук на растительном масле. Затем добавьте нарезанные кубиками грибы и посолите. Потушите под закрытой крышкой. Затем переложите в форму для запекания.
In a separate deep bowl, mix milk, sour cream, cream, eggs, flour, mayonnaise and salt. Pour the mixture into the mushrooms and onions in the mold.
В отдельной глубокой миске смешайте молоко, сметану, сливки, яйца, муку, майонез и соль. Вылейте массу к грибам и луку в форме.
Grate the cheese on a fine grater and sprinkle the workpiece in the mold. Place slices of mushrooms on top along the perimeter, forming a pattern.
Натрите сыр на мелкой терке и посыпьте заготовку в форме. Слайсы грибов выложите сверху по периметру, формируя узор.
Place the pan in the oven for 30-40 minutes at 200°C. Then let the soufflé cool for about 10 minutes. Cut into portions.
Поставьте форму в духовку на 30-40 минут при 200 °С. Затем дайте суфле остыть примерно 10 минут. Нарежьте на порции.
Can be served either hot or cold.
Можно подавать так и в горячем, так и в холодном виде.