Boil chicken fillet with bay leaf and peppercorns. Peel and wash the carrots, wash the broccoli too and divide into small florets.
Отварите куриное филе с добавлением лаврового листа и перца горошком. Морковь почистите и помойте, брокколи тоже помойте и разделите на небольшие соцветия.
Pass the boiled chicken meat through a meat grinder 2 times, grate the carrots on a fine grater. Combine minced meat, carrots, 3 yolks, semolina, milk, salt, pepper and mix well.
Отварное куриное мясо пропустите через мясорубку 2 раза, морковь натрите на мелкой терке. Соедините фарш, морковь, 3 желтка, манку, молоко, соль, перец и хорошо перемешайте.
Beat the egg whites into a stiff foam and add to the minced chicken. Mix thoroughly and gently with a wooden spatula.
Белки взбейте в плотную пену и добавьте к куриному фаршу. Тщательно и аккуратно перемешайте деревянной лопаткой.
Place half of the prepared minced meat in a silicone mold, place broccoli florets on top and cover with the remaining half of the minced meat, smooth and sprinkle with grated cheese. Bake in the oven at 200°C for about 30 minutes until golden brown.
В силиконовую форму выложите половину подготовленного фарша, сверху уложите соцветия брокколи и накройте оставшейся половиной фарша, разровняйте и посыпьте тертым сыром. Запекайте в духовке при температуре 200 °C около 30 минут до золотистой корочки.
Serve chicken soufflé in portions with rice and vegetable salad.
Подайте куриное суфле порционно к рису и овощному салату.