Grate the cheese on a medium grater. Remove the films from the chicken and remove the veins.
Сыр натрите на средней терке. Снимите с курицы пленки и уберите прожилки.
Cut the meat into small pieces. Place the frying pan on the fire, add vegetable oil and fry the chopped breast. Add salt and spices to taste.
Нарежьте мясо на небольшие кусочки. Поставьте сковороду на огонь, добавьте растительное масло и обжарьте нарезанную грудку. Добавьте соль и специи по вкусу.
When the breast is fried, add cream to it and bring to a boil. Then add grated cheese, salt and add your favorite spices. Reduce heat to low and cook for another 10-15 minutes.
Когда грудка обжарится, добавьте к ней сливки и доведите до кипения. Затем добавьте натертый сыр, посолите, всыпьте любимые специи. Уменьшите огонь до минимума и готовьте еще 10-15 минут.
Serve the chicken with any side dish, such as rice, pasta or mashed potatoes. Top with fresh herbs or croutons.
Подавайте курицу с любым гарниром, например, с рисом, макаронами или картофельным пюре. Сверху украсьте свежей зеленью или сухариками.