Boil the rice, check all the necessary ingredients, prepare the work surface. Wash and cut the vegetables: avocado - into cubes, cucumber - into thin layers, carrots are most conveniently grated on a coarse grater.
Отварите рис, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. Помойте и порежьте овощи: авокадо – кубиками, огурец – тонкими пластами, морковь удобнее всего натереть на крупной терке.
Prepare the poke sauce: Combine mayonnaise and sweet chili sauce in a bowl.
Приготовьте соус для поке: в миске смешайте майонез и соус Сладкий чили.
Heat a frying pan, add a little olive oil and then the shrimp.
Разогрейте сковороду, добавьте немного оливкового масла, а затем креветки.
Fry the shrimp on each side for 1-2 minutes.
Обжарьте креветки с каждой стороны в течение 1-2 минут.
Add chili sauce to the shrimp and fry for another 1-2 minutes.
Добавьте к креветкам соус чили и обжарьте еще в течение 1-2 минут.
Place boiled rice in a bowl.
Выложите в миску отварной рис.
Add teriyaki sauce and soy sauce to the rice.
Добавьте к рису соус терияки и соевый соус.
Place the chopped vegetables, chuka lettuce, ginger and sauce on top of the rice in a circle, leaving space in the center for the shrimp.
Выложите на рис по кругу нарезанные овощи, салат чука, имбирь и соус, оставив в центре место для креветок.
Place shrimp in the center.
Выложите в центр креветки.
Sprinkle the dish with sesame seeds.
Посыпьте блюдо кунжутом.