Prepare the required ingredients according to the list in the quantities specified in the recipe. Rinse the pork thoroughly, remove fat and dry with a paper towel, peel the garlic.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в количестве, указанном по рецепту. Свинину тщательно промойте, зачистите от жира и обсушите бумажным полотенцем, чеснок очистите от шелухи.
Start preparing homemade sausage; to do this, cut the prepared piece of pork into medium pieces, place in a meat grinder or food processor and grind the meat until smooth. Add salt, sugar, chopped garlic and cream to the resulting minced meat, pass the meat mass through a food processor or meat grinder again. Add the chicken egg, ground black pepper, coriander and Provençal herbs to the prepared minced meat and mix everything thoroughly.
Приступайте к приготовлению домашней колбасы, для этого подготовленный кусок свинины нарежьте на средние кусочки, поместите в мясорубку или комбайн и измельчите мясо до состояния однородности. К получившемуся фаршу добавьте соль, сахар, измельченный чеснок и сливки, пропустите еще раз мясную массу через комбайн или мясорубку. В готовый фарш присоедините куриное яйцо, черный молотый перец, кориандр и прованские травы и все тщательно перемешайте.
Take parchment paper, spread it on the table and place the prepared minced pork on it. Form the meat into a loaf and wrap the minced meat in candy-shaped parchment, twisting the tails tightly and tying them with thread. Wrap the resulting sausages in parchment in foil, place them in a pan of water and place on the stove to cook until done for 80 minutes. When ready, remove the sausages from the pan, let them cool and place them in the refrigerator for several hours.
Возьмите пергаментную бумагу, расстелите ее на столе и выложите на нее готовый свиной фарш. Сформируйте из мяса батон и заверните фарш в пергамент в форме конфеты, крепко скрутив хвосты и перевязав ниткой. Полученные колбаски в пергаменте заверните в фольгу, опустите в кастрюлю с водой и отправьте на плиту вариться до готовности в течение 80 минут. По мере готовности вытащите колбаски из кастрюли, дайте время им остыть и отправьте в холодильную камеру на несколько часов.
Cut natural pork sausage in Provencal herbs into portions, add herbs and any sauce to taste.
Натуральную свиную колбасу в прованских травах нарежьте на порционные кусочки, дополните зеленью и любым соусом по вкусу.