Wash the eggplants, dry them and beat them with a wooden rolling pin until they are soft inside. Peel the garlic and onion, cut the cheese into small cubes. Preheat the oven.
Помойте баклажан, обсушите его и отбейте деревянной скалкой, пока они не станут мягкими внутри. Чеснок и лук очистите, сыр нарежьте мелкими кубиками. Нагрейте духовку.
Add salt, pepper and spices to the minced meat. Finely chop the onion, pass the garlic through a press. Add chopped cheese, onion and chopped garlic to the minced meat.
Добавьте к фаршу соль, перец и специи. Лук мелко нарежьте, чеснок пропустите через пресс. Добавьте к фаршу нарезанный сыр, лук и измельченный чеснок.
Cut each eggplant lengthwise and fill with prepared minced meat, place on a baking sheet covered with baking paper.
Каждый баклажан разрежьте вдоль и наполните и подготовленным фаршем, уложите на противень, застеленный бумагой для запекания.
Drizzle each eggplant with oil and bake in the oven at 180 degrees for 40 minutes. Serve hot, sprinkled with fresh herbs.
Сбрызните каждый баклажан маслом и запекайте в духовке при температуре 180 градусов в течение 40 минут. Подавайте горячими, посыпав свежей зеленью.
Serve the dish with a sauce based on Greek yogurt with olive oil, garlic, fresh cucumber, dill and mint.
Подайте к блюду соус, на основе греческого йогурта с оливковым маслом, чесноком, свежим огурцом, укропом и мятой.