Trim the chicken from feathers and excess fat, rinse, cut off the tail and internal fat and set aside. Rinse the rice in water several times until it is clean. Wash the apples and cut them into slices, removing the core.
Курицу зачистите от перьев и лишнего жира, промойте, хвостик и внутренний жир отрежьте и отложите в сторону. Рис промойте в воде несколько раз, пока она не станет чистой. Яблоки помойте и нарежьте на дольки, удалив сердцевину.
Boil the rice until tender in salted water.
Отварите рис до готовности в подсоленной воде.
Stuff the chicken with rice, apple slices, trimmed fat and tail, secure the cut skin with skewers.
Нафаршируйте курицу рисом, дольками яблок, срезанным жиром и хвостиком, закрепите шпажками разрезанную кожу.
Place a metal rack under the hot pan in an oven-safe skillet, add water, and place the chicken on the rack. Bake at 200°C for about 2 hours until golden brown.
В сковороду, которую можно использовать для духовки, поставьте металлическую подставку под горячее, налейте воду и на подставку уложите курицу. Запекайте при температуре 200 °C в течение примерно 2 часов до золотистой корочки.
For an aromatic smell and taste, use spicy spices: paprika, rosemary, a mixture of peppers and garlic.
Для ароматного запаха и вкуса используйте пряные специи: паприку, розмарин, смесь перцев и чеснок.