Wash the chicken breast, divide into pieces, peel the pumpkin, remove seeds and fibers, and cut the pulp into cubes. Peel and wash the remaining vegetables and chop finely. Cut the cauliflower into smaller florets. Pass the garlic through a press.
Куриную грудку вымойте, разделите на куски, почистите тыкву, удалите семечки и волокна, а мякоть нарежьте кубиками. Очистите и вымойте оставшиеся овощи, мелко нарубите. Цветную капусту разрежьте на более мелкие соцветия. Чеснок пропустите через пресс.
Pour vegetable oil into a frying pan with a thick bottom and heat it up. Add chopped onions and carrots and start frying. Add the pumpkin pieces and fry for a couple more minutes.
В сковороду с толстым дном влейте растительное масло, разогрейте. Выложите нарезанные лук и морковь, начинайте обжаривать. Добавьте кусочки тыквы и обжаривайте еще пару минут.
Transfer the contents of the frying pan into a saucepan, add the chicken and cabbage inflorescences. Pour water over the meat and vegetables, add salt and pepper, add your favorite soup seasonings and stir. Cook over medium heat for 20-25 minutes. At the end of cooking, add the garlic. Remove from heat and puree the soup with a blender until smooth.
Содержимое сковороды переложите в кастрюлю, добавьте курицу и соцветия капусты. Залейте мясо и овощи водой, посолите, поперчите, насыпьте любимых приправ для супа и перемешайте. Варите на среднем огне в течение 20-25 минут. В конце приготовления добавьте чеснок. Снимите с огня и перебейте суп с помощью блендера до однородного состояния.
Pour the finished hot soup into bowls and garnish with pumpkin seeds and parsley sprigs on top. Serve crispy croutons with the puree soup.
Готовый горячий суп разлейте по тарелкам, сверху украсьте тыквенными семечками и веточками петрушки. К супу-пюре подайте хрустящие гренки.