Thaw the chicken legs.
Разморозьте куриные ножки.
After defrosting, the chicken should be washed under running water. Dry the legs with paper towels and place in a deep container. Add chicken seasoning, salt and a little sunflower oil for a golden brown crust.
После разморозки курицу следует помыть под проточной водой. Обсушите ножки бумажными полотенцами и переложите в глубокую емкость. Добавьте к ним приправу для курицы, соль и немного подсолнечного масла для румяной корочки.
Mix all ingredients thoroughly so that the legs are evenly coated with spices. Leave the chicken to marinate for 30 minutes. After marinating, transfer the chicken to a special mesh or heat-resistant dish and bake in the microwave, setting the chicken cooking mode.
Тщательно перемешайте все ингредиенты, чтобы ножки равномерно были покрыты специями. Оставьте курицу на 30 минут мариноваться. После маринования переложите курицу на специальную сеточку или в жаропрочную посуду и отправьте в микроволновку запекаться, выставив режим для приготовления курицы.
Serve the finished chicken with a side dish and chopped herbs.
Подавайте готовую курицу с гарниром и измельченной зеленью.