Wash the sorrel and chop it finely. Cut the cheese into thin pieces.
Помойте щавель и мелко его нарежьте. Сыр нарежьте тонкими кусочками.
Cut the chicken fillet lengthwise without cutting all the way through and beat it a little. Next, fill it with cream. Add salt and spices and mix thoroughly. Leave the mixture in the refrigerator for 60 minutes. Boil the sorrel in salted water. After boiling, cook for about 2 minutes. Next, transfer it to a colander to get rid of excess liquid.
Разрежьте куриное филе вдоль не дорезая до конца и немного отбейте его. Далее залейте его сливками. Добавьте соль и специи и тщательно перемешайте. Смесь оставьте в холодильнике на 60 минут. Отварите щавель в подсоленной воде. После закипания варите около2 минут. Далее переместите его на дуршлаг для избавления от лишней жидкости.
Heat a frying pan and add vegetable oil. Transfer the sorrel and add 1 egg to it, mix and fry for about 5 minutes. Remove the fillets from the refrigerator and top half with the egg and sorrel mixture. Place cheese on top of the mixture. Close the other half of the fillet and secure with toothpicks. Beat the remaining egg in a container. Roll the fillet in the egg, then in flour, then again in egg and breadcrumbs. Place the dough in the freezer for 15 minutes. Next, fry in a heated frying pan with oil until golden brown.
Разогрейте сковороду добавьте растительное масло. Переложите щавель и добавьте к нему 1 яйцо перемешайте и жарьте около 5 минут. Достаньте филе из холодильника и на половину выложите смесь яйца и щавеля. Поверх смеси выложите сыр. Закройте филе другой половину и зафиксируйте зубочистками. Оставшееся яйцо взбейте в емкости. Филе обваляйте в яйце, далее в муке, затем снов а в яйце и сухарях. Положите заготовку в морозильник на 15 минут. Далее обжарьте на разогретой сковороде с маслом до золотистой корочки.
Garnish the finished dish with radishes and lettuce leaves.
Готовое блюдо украсьте редисом, а также листьями салата.