Peel the onion, wash it and chop it very finely or mince it.
Почистите лук, помойте и очень мелко нарежьте или пропустите через мясорубку.
Prepare the dough: sift the flour onto the table in a heap, make a depression in the middle and break an egg into it. In a glass, mix water with salt and oil.
Приготовьте тесто: просейте муку на стол горкой, в середине сделайте углубление и разбейте в него яйцо. В стакане смешайте воду с солью и маслом.
Knead the dough by adding salted water little by little to the flour. Knead the dough until it becomes quite stiff. Leave the finished dough covered for 1 hour.
Замесите тесто, подливая понемногу соленую воду в муку. Вымешивайте тесто, пока оно не станет достаточно крутым. Готовое тесто оставьте на 1 час накрытым.
Grate the butter on a coarse grater. Mix the minced meat with grated butter and chopped onion. Add salt and pepper, mix thoroughly again.
Сливочное масло натрите на крупно терке. Смешайте фарш с натертым маслом и измельченным луком. Посолите и поперчите, снова тщательно перемешайте.
Roll out the dough into a thin layer. Using a glass, cut out circles from the dough. Place the minced meat filling on each circle and form the dough into the shape of manti.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. С помощью стакана вырежьте кружочки из теста. На каждый кружок выложите начинку из фарша, и слепите тесто в форме мантов.
Pour water into the lower part of the pressure cooker, add a bay leaf. When the water boils, grease the sheet of the pressure cooker with vegetable oil, and place the prepared manti on top. Cook for 45 minutes. Serve the manti hot with sour cream, sprinkled with fresh herbs.
В нижнюю часть мантоварки налейте воду, добавьте лавровый лист, Когда вода закипит, смажьте лист мантоварки растительным маслом, сверху уложите подготовленные манты. Варите в течение 45 минут. Подавайте манты горячими со сметаной, посыпав свежей зеленью.
Serve the manti hot with sour cream or tomato sauce, sprinkled with fresh herbs.
Подавайте манты горячими со сметаной или томатным соусом, посыпав свежей зеленью.